Dalix Stara Pazova

Zašto smo tako efikasni?

Računovodstveni servis kod nas podrazumeva profesionalan pristup, brzu i tačnu obradu podataka, dnevnu ažurnost, izveštavanje menadžmenta i pravovremeno reagovanje u slučaju pojave problema u poslovanju.

Poslovno savetovanje

Iskustvo

Ističe nas više od dvadeset godina svakodnevnog rada i iskustva na kompletnim računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima.

Računovodstvo

Profesionalnost

Obavezuje nas na konstantnu edukaciju i praćenje novih propisa i poslovnih trendova kako bismo vam obezbedili kompetentne profesionalne usluge.

Knjigovodstvo

Posvećenost radu

Obezbeđujemo vam maksimalnu posvećenost i visok nivo pažnje u radu prilikom pružanja računovodstvenih usluga.

Poresko i poslovno savetovanje

Poverljivost informacija

Svakako jedan od ključnih faktora u poslovima knjigovodstva i računovodstva je poverljivost informacija naših klijenata.

Industrija i proizvodnja

Industrija i proizvodnja

Bilo da ste preduzetnik, mikro, malo ili srednje preduzeće mi vam pružamo kompletne knjigovodstvene usluge uz dobro poznavanje industrije i proizvodnje.

Vođenje poslovnih knjiga

Uska specijalnost

Vođenje pogonskog knjigovodstva i proizvodnih preduzeća je naša specijalnost, ali ništa manje pažnje ne posvećujemo i drugim preduzećima.

Dalix poslovni prostor

Možete nam poveriti kompletno vođenje poslovnih knjiga ili segmente vašeg poslovnog sistema u skladu sa vašim potrebama

Naš posao su računovodstvene usluge – vođenje poslovnih knjiga za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća, poresko i poslovno savetovanje, kadrovi, obračun zarada i prihoda, devizno poslovanje, uvoz/izvoz, izrada završnih računa, PDV evidencija i obračun, pogonsko knjigovodstvo (specijalizovani smo za proizvodna preduzeća).

Članovi smo Saveza računovođa i revizora Srbije, a naš kvalitet potvrđuju međunarodni sertifikati.